Blog

Savrsena dijeta

Blog >>

Oduvek sam bila zaludjenik dijeta, samo par kilograma manje i savrsena vitka linija je tu. Recept sam otkrila 2015 godine kada sam prijavila mog mezimca Onyx-a na TICA Medjunarodnu izlozbu maca. Sve je pocelo od guglanja i istrazivanja kako pripremiti macu za izlozbu. Istrazivanje je trajalo danima i od silnog uzbudjenja na hranu nisam ni pomisljala. Rezim je bio intenzivan a moj intuzijazam za ostvarenjem sve veci.

1. Maca treba da bude druzeljubiva sto znaci da svakodnevno moramo ici u setnje i posete prijateljima

2. Kontrola kod veterinara

3. Kupanje, cesljanje, nega sapica i seckanje noktica

4. Odlazak kod dizajnerke i snajderke za zavesice i jastucic koji su nam potrebni za box

... i jos mnogo mnogo jurnjave.

Formula za dijetu: 30 dana x 30 setnji x 15 poseta prijateljima x 2 odlaska kod veterinara x silne stepenice dole gore = 5 kg manje za mene, a macici osvajaju silne nagrade + divne uspomene, prelepo iskustvo i novi prijatelji.

Ove 2017 godine moj predstavnik je bio Winnie koji je odusevio sve sudije sa svojom lepotom i pojavom, a slike govore vise nego reci ... 

 

 

 

 

  

 

Moods: Proud

4 Paws 4 Cat Show

« Nazad
Cilj Pansiona za Mačke Šapica 011 je da sa znanjem, veštinom i profesionalnošću pruži vrhunski kvalitet usluge čuvanja i nege za Vaše mace kao i bezbedno okruženje, a Vi ćete biti opušteni jer se Vaša maca nalazi u pravim rukama. Obećavamo Vam da vreme koje će Vaša maca provesti kod nas biti opuštajuće, prijatno, puno ljubavi i igre.
Pansion za mačke Šapica 011

+381(62) 211 861
info@sapica011.com

Back to Top