Vesti

Respect Your Cat Day

Vesti >>

Mačke su divni prijatelji i kućni ljubimci, zar ne? Ovog dana posvetite im više pažnje kroz igru, maženje, češljanje ili ih obradujte sa omiljenom hranom i poslasticom, pokažite im koliko su voljene. Poštuj svoju mačku danas i svaki dan.

Ako ste poželeli novog člana u porodici kao kućnog mezimca, mace su idealne za čuvanje. Dobro razmislite da li ste spremni i da li ste u mogućnosti na posvećenost i odgovornost prema macama. Imajte na umu da mačke žive 12-15 godina nekad i duže, da svaka rasa mačaka ima drugačiju negu. Takođe razmislite o usvajanju mace iz azila jer ćete usrećiti jednu dušu a ona će Vam pružiti puno ljubavi.

Udruženje Šapica 011 u svom programu organizuje predavanja i obuku za nove vlasnike maca, kao i druženja ljubitelja i vlasnika maca Catholic club Šapica011.

Povodom ovog dana sa nasim prijateljima iz Tacinog pet shop-a na Novom Beogradu organizovali smo nagradnu igru za najlepse tri mac, konkurencija je bila velika a nasi pobednici su Stewart, Jurisa i Zoe.

 

« Nazad
Cilj Pansiona za Mačke Šapica 011 je da sa znanjem, veštinom i profesionalnošću pruži vrhunski kvalitet usluge čuvanja i nege za Vaše mace kao i bezbedno okruženje, a Vi ćete biti opušteni jer se Vaša maca nalazi u pravim rukama. Obećavamo Vam da vreme koje će Vaša maca provesti kod nas biti opuštajuće, prijatno, puno ljubavi i igre.
Pansion za mačke Šapica 011

+381(62) 211 861
info@sapica011.com

Back to Top