Vesti

Proslavljen dan "Volite svog kućnog ljubimca"

Vesti >>

20-i februar je dan posvecen kucnim ljubimcima i proslavlja se pod imenom «volite svog kucnog ljubimca». U Sjedinjenim Americkim drzavama ovaj nezvanicni praznik se proslavlja kao National Love Your Pet Day i veoma je popularan kod vlasnike ljubimaca.

Na nasim prostorima gotovo da se nije ni culo ali udruzenje Sapica 011 rado obolezava i proslavlja ovaj dan kako bi ukazali na odgovorno vlasnistvo prema kucnim ljubimaca.

Ovo je dan kada bi trebalo izdvojiti vise vremena za vaseg ljubimca, bez obzira da li imate psa, macu ili nekog drugog ljubimca, obradujte ga sa nekom igrackom ili omiljenom poslasticom, idite u duzu setnju po parku, igrajte se sa njim, cesljajet ga i na taj nacin pokazite da vam je zaista stalo do njega.

Vas ljubimac vam daje mnogo ljubavi i zdraviji zivot, mnoge studije su dokazale da kucni ljubimci otklanjaju stres.

Budite odgovoran vlasnik i vodite racuna o vasem mezimcu jer jedino tako ce on biti zdraviji i veseliji a vi cete uzivati u njegovom drustvu.

Uzivajte u danu volite svog ljubimca!

« Nazad
Cilj Pansiona za Mačke Šapica 011 je da sa znanjem, veštinom i profesionalnošću pruži vrhunski kvalitet usluge čuvanja i nege za Vaše mace kao i bezbedno okruženje, a Vi ćete biti opušteni jer se Vaša maca nalazi u pravim rukama. Obećavamo Vam da vreme koje će Vaša maca provesti kod nas biti opuštajuće, prijatno, puno ljubavi i igre.
Pansion za mačke Šapica 011

+381(62) 211 861
info@sapica011.com

Back to Top