Blog

Kradljivci fotelja i kreveta

Blog >>

Sa mojim macicima je uvek borba oko fotelja i sofe, dovoljno je samo na minut da ustanem i kada se vratim mesto je zauzeto.

Ja to zovem podgrejavanje mesta da bi oni kasnije uzivali.

 

 Winnie na svom omiljenom delu sofe.

U krevet sam se uvek jedva uvlacila jer bi macici prvi zauzeli svoja mesta, dok sam ujutru ustajala sva ukocena. Pre par godina uzela sam "King" krevet da bi imala vise mesta ali ni sa 4m2 nisam resila problem. Pokusavala sam na sve moguce nacine da ih nekako odlepim od mene ali nista. Njihovom razvlacenju po krevetu i meni nikad kraja.

 Ali pre par meseci uzela sam velike jastuke namenjene kucicima koji imaju uzvisene ivice. Stavila sam mekana cebenca koje oni generalno obozavaju i smestila ispod kreveta. Pun pogodak. Guranje u krevetu reseno. Macici su dobili savrseno mesto, mirno i mracno.

  

 

Moods: Happy

4 Paws 4 Own Space

« Nazad
Cilj Pansiona za Mačke Šapica 011 je da sa znanjem, veštinom i profesionalnošću pruži vrhunski kvalitet usluge čuvanja i nege za Vaše mace kao i bezbedno okruženje, a Vi ćete biti opušteni jer se Vaša maca nalazi u pravim rukama. Obećavamo Vam da vreme koje će Vaša maca provesti kod nas biti opuštajuće, prijatno, puno ljubavi i igre.
Pansion za mačke Šapica 011

+381(62) 211 861
info@sapica011.com

Back to Top