Blog

Holiday Is In The Air

Blog >>

Temperatura na granici zamrznutosti, mrak u 5 popodne, grejalice ceo dan... Jednom rečju, ja nisam ljubitelj zime i hladnoće. Moji najlepši sati tih dana su u toplom domu, udobno umotana u mekanom ćebencetu uz kaficu ili toplu čokoladu, i naravno u društvu mojih mačića.

Ali deo zime koji obožavam su zapravo Novogodišnji i Božićni praznici. Sve u svečanim bojama, lampice svetlucaju, jelka, ukrasi i borba sa mačićima ko će da poskida i prisvoji što više ukrasa.

 

Holidays In The Hair

Holidays In The Fur

Što se tiče poklona, moj spisak ubraja sve - od pordice, prijatelja do mačića. Sve što je vezano za mačke je dobitna kombinacija :))) Da li je to pižama ili šolja sa mačkama, ili je pak nešto lično za moje mačiće poput igračaka ili mekanih prostirkica i kućica - sve spada u dobar plen. Ovo su neki od mojih favorita.

 

Moods: Excited

4 Paws Ho Ho Ho Happy Shopping

« Nazad
Cilj Pansiona za Mačke Šapica 011 je da sa znanjem, veštinom i profesionalnošću pruži vrhunski kvalitet usluge čuvanja i nege za Vaše mace kao i bezbedno okruženje, a Vi ćete biti opušteni jer se Vaša maca nalazi u pravim rukama. Obećavamo Vam da vreme koje će Vaša maca provesti kod nas biti opuštajuće, prijatno, puno ljubavi i igre.
Pansion za mačke Šapica 011

+381(62) 211 861
info@sapica011.com

Back to Top