Blog

Fun Apps For Cat Lovers

Blog >>

Ja sam u stalnim potragama za aplikacijama koje će mi pomoći u svakodnevnim aktivnostima. Uglavnom su one vezane za mačke kako moje tako i za one koje dolaze u pansion. Od beleški do unosa važnih informacija pa do zabave i vremenske prognoze. Naravno kao i svaki mačkoljubac sve što ima animaciju mačaka je veliki plus. Obavezno dopunite telefon ili iPad sa ovim aplikacijama.

 

 Catlendar - svakodnevno ga koristim za pansion ma da i svoje obaveze ubacujem unutra. Papirići i olovke davno zaboravljene stvari.

Cat Buddy - savršena aplikacija za svakog vlasnika mace. Od osnovnih podataka i informacija o maci imate i fotografije, informacije o vakcinama ...

 Power Nap App - kako moji mačići imaju Cat Nap tako i ja rado koristim ovu aplikaciju posle napornog dana kada mi je potrebno malo odmora. Podešava se vreme max 30 minuta, zvuk talasa ili crkut ptičica, alarm za budjenje. 

  

MeteoCat- Kakvo će danas biti vreme? Mogu pogledati kroz prozor ili još bolje mogu proveriti na preslatkoj aplikaciji u kojo mi mačak daje raport o vremenu.

I naravno aplikacija uz koju moji mačići uživaju hvatajući ribice, leptiriće ...

Moods: Purrfect

4 Paws 4 Apps

« Nazad
Cilj Pansiona za Mačke Šapica 011 je da sa znanjem, veštinom i profesionalnošću pruži vrhunski kvalitet usluge čuvanja i nege za Vaše mace kao i bezbedno okruženje, a Vi ćete biti opušteni jer se Vaša maca nalazi u pravim rukama. Obećavamo Vam da vreme koje će Vaša maca provesti kod nas biti opuštajuće, prijatno, puno ljubavi i igre.
Pansion za mačke Šapica 011

+381(62) 211 861
info@sapica011.com

Back to Top