Blog

Cat Food - Favorites

Blog >>

Kao što i sama vodim računa o ishrani tako i moji mačićima biram kvalitetnu hranu koju vole da jedu i koja ostavlja najbolji rezultat po njihovo zdravlje. Znamo da su mace mesojedi ali većina hrane za mačke je bazirana na žitaricama sa jako malim procentom mesa. Ne bih sada detaljno ulazila u tu tematiku, ja sam pristalica da hrana bude grain free i super premium. Moj dugogodišnji rad u pansionu za mace i u pet shop-u mi je omogućio da se bolje pozabavim sa hranom, testiram izbor koji je dostupan kod nas, i proverim kvalitet. Moram priznati da su moji mačići jako probirljivi i razmaženi, ovo su neki od njihovih favorita koje ih obožavaju. Pored toga njihovo zdravlje je super, zdrava koža, fantastično krzno, veseli i aktivni po ceo dan. To je ono što mene čini jako srećnom.

 

N&D Grain Free i GMO Free granulice su stalno servirane i dostupne mojim mačićima. Dostupno je u više ukusa: Chicken & Pomegranate, Boar & Apple, Fish & Orange, Lamb & Bluebarry.

Nuevo super premium: Turkey, Beef & Chicken, Chicken & Rabbit. Winnie pažljivo njuška i bira ukus za družinu.

 Miamor Feine Filets Naturelle: Chicken, Chicken and Ham, Tuna with shrimp.

 

Schesir fantasticna hrana sa raznim kombinacijama mesa i voća, jabuka, papaya, mango, ananas ...

 

I za one koji vole da ekspreimentišu odličan recept za mačije poslasticu sa bundevom. Sastojci: 2 šolje pirinčanog brašna, 1 šolja pirea od bundeve (blago pečena u rerni), 1 šolja pirea od šargarepe (blago kuvana), 1/2 šolje prirodnog soka od jabuke (mežete je izmiksati), 1/2 šolje kuvanog pilećeg belog mesa. Sve sastojke sjediniti, razvaljati testo, modlicama izvaditi željeni oblik, staviti u pleh sa papirom za pečenje i peći desetak minuta na 180 stepeni.

Moods: Health

4 Paws Jedino zdrava maca je i srećna maca

 

« Nazad
Cilj Pansiona za Mačke Šapica 011 je da sa znanjem, veštinom i profesionalnošću pruži vrhunski kvalitet usluge čuvanja i nege za Vaše mace kao i bezbedno okruženje, a Vi ćete biti opušteni jer se Vaša maca nalazi u pravim rukama. Obećavamo Vam da vreme koje će Vaša maca provesti kod nas biti opuštajuće, prijatno, puno ljubavi i igre.
Pansion za mačke Šapica 011

+381(62) 211 861
info@sapica011.com

Back to Top